Groene smoothies voor een betere gezondheid en snel afvallen ?

Alles over Groene Smoothies van Liselot Vermeer

Zijn Groene smoothies gezond en kun je er ook mee afvallen ?

Groene smoothies zijn gezond, maar alleen als je ze zélf maakt.

Smoothies uit de supermarkt bevatten immers hoge concentraties aan toegevoegde suikers en verzadigde vetten

Met zélf gemaakte smoothies profiteer je maximaal van alle gezonde gezonde ingrediënten en voedingsstoffen waarmee je die lekkers groene smoothies maakt. In de eerste plaats van je favoriete groenten en fruit die je in je smoothie onbeperkt mag gebruiken.

Groene smoothies in een gezond eetpatroon

Zelf gemaakte groene smoothies passen in een gezond eetpatroon. Ze hebben zowel een positief effect op je lichaamsgewicht als op je gezondheid en je lichaamsconditie.

En ga je ’s morgens meestal de deur uit zonder ontbijt, omdat je moeite hebt om op je nuchtere maag gezond te eten met groenten en fruit?

Drink dan een zelf gemaakte groene smoothie. Een gezonde start van je dag, die voor de onmisbare energie zorgt en je hongergevoel uitstelt.

Heb je té weinig tijd om te ontbijten? Ook dan is zo’n smoothie uitstekend om je dag mee te beginnen. Hij is immers in een handomdraai klaar.

Kies je favoriete groenten en/of fruit; doe alles in je blender, en na amper enkele ogenblikken is je super gezond ochtenddrankje drink klaar.

Lees het verhaal van Liselot Vermeer

Houd jij van groene smoothies maar heb je inspiratie nodig voor lekkere gezonde recepten kijk dan eens rond op internet. Liever geen gedoe en alle recepten bij elkaar? Kijk dan een op de site van Liselot Vermeer. Haar boek ‘Alles over Groene Smoothies’ helpt je niet alleen makkelijk, maar ook nog eens snel en gezond afvallen.

Groene smoothies zijn een belangrijke bron van gezonde voedingsstoffen; waaronder vooral vitamines, mineralen, sterke antioxidanten en voedingsvezels.

Deze laatsten zorgen niet alleen voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang. Ze vergroten ook je verzadigingsgevoel, waardoor je minder vlug honger hebt. Op die manier eet je automatisch minder, en zal je meer vet verbranden en afvallen.

 

Gezonde ingrediënten

Groene smoothies bevatten uitsluitend gezonde ingrediënten, puur natuur. De belangrijkste zijn water, groenten en je favoriete fruit. Al deze ingrediënten doe je samen in je blender, en in enkele ogenblikken staat is je gezonde smoothie klaar.

Heb je het moeilijk met het eten van groenten en/of fruit? Met zo’n smoothie krijg je toch alle gezonde voedingsstoffen naar binnen die je lichaam nodig heeft om gezond te functioneren.

En door de aanwezigheid van je favoriete soorten fruit, smaakt zo’n smoothie heerlijk, gezond zoet. Tegelijk wordt je lichaam grondig gezuiverd van alle giftige afvalstoffen. Deze zijn het gevolg van onze ongezonde voeding, van de vele processen die constant in je lichaam plaatsvinden en van de milieuverontreiniging die alsmaar ernstigere vormen aanneemt.

Soorten Smoothies

Lekkere en vooral gezonde ingrediënten voor groene smoothies zijn vooral

vinkje blauw1Groene bladgroenten:

Zoals spinazie, andijvie, broccoli, selder, peterselie, alle soorten sla, boerenkool, Chinese kool, peterselie, selder, postelein, snijbiet, en het minder bekende paksoi

vinkje blauw1Fruit:

Voor een gezonde groene smoothie komen alle soorten fruit in aanmerking. Populair zijn vooral appel, kiwi, peer, nectarine, perzik, ananas, avocado, mango, aardbeien, kers pruim, druif,  framboos, bessen, bosbessen, limoen, mandarijn, grapefruit, mineola, banaan, lychee, passievrucht, granaatappel en mangosteen

vinkje blauw1Superfoods:

Goji-, maca en acai bessen, waterkers, walnoten, tomaten, haver zemelen, hennep, lijnzaad, chiazaad, quinoa, en seafood zoals algen, zeewier, spirulina en chlorella.

Geef je de voorkeur aan een meer romige, zoete smoothie? Vervang dan de hoeveelheid water door magere yoghurt, en kies voor je favoriete seizoensfruit.

Je zelf gemaakte groene smoothie wordt nog gezonder als je het water vervangt door door kokoswater of rijstmelk.

Er zijn duizenden manieren en combinaties voor het maken van een groene smoothie. Laat je inspiratie de vrije loop en varieer en combineer naar hartenlust.

 

Blijvend en gezond afvallen met groene smoothies

Om verantwoord en dus gezond af te slanken zonder het bekende jojo effect, moet je in de eerste plaats meer vet verbranden. Als gevolg van onze ongezonde voeding met steeds minder vitaminen, mineralen en voedingsvezels lukt ons dat steeds moeilijker.

Dankzij het drinken van maximaal drie smoothies per dag, vul je deze tekorten gemakkelijk aan. Let er daarbij wel op dat je niet teveel zoet fruit gebruikt. Fruit bevat veel suiker.

Je zelf gemaakte groene smoothies zorgen ook voor:

vinkje blauw1Hoogwaardige eiwitten:

Onmisbaar voor onze cel vernieuwing. Door het gebruik van groene bladgroenten barst je groene smoothie van de broodnodige aminozuren, dé bouwstenen van eiwitten. Onze lichaamscellen zijn hoofdzakelijk opgebouwd uit hoogwaardige eiwitten. Deze zorgen ook voor het herstel van beschadigde cellen, voor de nodige spieropbouw, en voor het onderhoud van al onze organen

vinkje blauw1Calcium:

Dit mineraal zorgt voor een sterk beendergestel en voorkomt osteoporose. Vooral groene bladgroenten zijn rijk aan calcium, dat ook een positief effect heeft op de verzuring van je lichaam

vinkje blauw1Voedingsvezels:

Zorgen voor een gezonde spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte darmtransit. Zowel groenten als fruit zijn een belangrijke bron van oplosbare voedingsvezels. Die zorgen ook voor een constante bloedsuikerspiegel, vooral belangrijk voor diabetici

Smoothies maken je (weer) energiek!

Groene Smoothies geven je energie

Meer inspiratie en recepten over groene smoothies en fruit smoothies vind je in het boek van Liselot Vermeer Alles over Groene Smoothies’. Het is een kant-en-klare aanpak tegen overgewicht, snel, simpel en zonder gedoe.

Liselot beschrijft het hele proces van gezond afvallen duidelijk en stapsgewijs, ook geeft zij aanvullende informatie en tips.

Het Smoothie Afslank Plan is niet zomaar een smoothie receptenboek. Het geeft je weer energie.

Maar liefs 95% van de bevolking is moe en futloos. En jij?

Het boek is uniek en is anders dan elk ander smoothie (of afslank) product of boek dat ooit gemaakt is.  Het helpt jou om al je hardnekkige lichaamsvet te verliezen – en permanent eraf te houden! Op haar website staat een waslijst van voordelen als je haar recepten gebruikt.

Opbrengsten Groene Smoothies van Liselot Vermeer

  • Ongewenst vet permanent te verliezen zonder je stofwisseling te verstoren of maaltijden over te slaan.
  • Vreselijke eetbuien te overwinnen, zodat je eindelijk de controle hebt over het voedsel dat je eet!
  • Meer fysieke kracht en uithoudingsvermogen te hebben zonder jezelf te hoeven martelen met commandoachtige trainingen.
  • Het verouderingsproces te vertragen, langer te leven en minder ziek te worden. Elke dag spring je uit je bed.
  • De stralende huid van een fotomodel te hebben en je 10 jaar jonger te laten voelen! Je omgeving zal verbaasd zijn
  • Groene Smoothies geven je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit, groenten, vezels, vitamines en mineralen.
  • Het stabiliseert je bloed, suiker en cholesterol!
  • Last but not least: Je zit beter in je vel, een stralendere lach geven, doordat de gezondheid van je tanden verbetert!

 

Klinkt het je te positief om waar te zijn? Teveel mensen vertrouwen op koffie of red bull achtige dranken.

Totdat ze geconfronteerd worden met de gevolgen.

In het boek ‘Alles Over Groene Smoothies‘ vindt je werkelijk alles wat je moet weten voordat je begint met het drinken van groene smoothies en 30 geweldige groene smoothie recepten. Ga snel naar de website van Liselot Vermeer en laat je ook verrassen door de vele (gratis) bonussen die je ontvangt zoals 50 recepten voor Fruit Smoothies.