Onze missie: Gezond afvallen als lifestyle

Onze missie: Gezond afvallen als lifestyle

Onderzoek toont aan dat goed gewicht leidt tot een gezonder leven, een slank lijf, krachtige spieren en bruisende energieke levenslust.  Veel mensen tobben rond afvallen en diëten en haken na een paar weken al af.  Onze missie is groot: individuen die in de kracht van hun leven zijn, makkelijk en gratis toegang te geven tot heldere artikelen op gebied van gezond afvallen als lifestyle. Een naslagwerk van honderden artikelen om te inspireren om gezond af te vallen door het volgen van een plan. Een Gezond Afvallen Plan. Gezonde voeding in combinatie met gezond bewegen.

Bezoekers aantal groeit

Wekelijks lezen enkele honderden mensen de artikelen op deze site. En soms ontvang ik mailtjes van enthousiaste ‘afvallers’. Trots op hun presentatie, gegroeid in zelfvertrouwen. Ik vind het stimulerend om te horen als mensen geleerd hebben en – soms na jaren eindelijk – hun streefgewicht hebben bereikt door gezond afvallen. De inhoud van deze site wordt waar nodig geactualiseerd. Want kennis en ervaring is niet statistisch. Artikelen worden  aangevuld en ge-update naar aanleiding van nieuwe inzichten of kennis. Daarnaast worden ook geregeld compleet nieuwe artikelen geplaatst. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je vrijblijvend in en je ontvangt regelmatig mails. Als tegenprestatie ontvang je een rapport.

Soms ontvang ik mailtjes van enthousiaste ‘afvallers’. Trots op hun presentatie, gegroeid in zelfvertrouwen.

Over ons

Wij zijn geen arts, diëtist of guru. Onze kennis over gezonde voeding halen wij door het kritisch lezen van praktijk (verhalen), boeken, (internationale) wetenschappelijke onderzoeken, documentaires en natuurlijk internet. Het is een avonturen reis die geen eindbestemming kent.  Nieuwsgierig naar het ‘weten wat je eet’. Maar ik weet lang niet alles, input in de vorm van gastcolumns of gastbloggers zijn ook welkom!

Contact

Mocht je een vraag hebben of contact op willen nemen dan kan dat via de facebook pagina. Je kunt ook een email te sturen naar redactie AT gezondafvallenvooriedereen.nl

Bedrijfsinformatie

GezonderAfvallenVoorIedereen.nl is onderdeel van
Op deze site staan advertenties die afkomstig zijn van het advertentienetwerk van:
  • Zanox
  • TradeTracker
  • PayPro
Deze netwerken kunnen cookies plaatsen om relevantere advertenties op onze website te kunnen weergeven. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met plaatsing van deze cookies. Op alle op deze site aanwezige teksten, afbeeldingen en andere design-elementen berust copyright. Foto’s en afbeeldingen zijn verkregen via PixaBay.com en Fotolia.com