Schudden maar! Eiwitshakes zijn hot!

Ze bestaan al jaren, maar nooit eerder waren ze zo populair als nu, eiwitshakes. De reden waarom meer mensen vandaag de dag gebruik maken van deze shakes, zijn erg uiteenlopend. Laten we vooropstellen dat deze eiwitshakes vroeger veel duurder waren dan nu. Het werd vaak ook anders gebracht,  dat een eiwitshake gebracht werd als dieet methode. In plaats van gezond ontbijt en gezonde lunch nam je twee shakes, en alleen in de avond nam je een normale maaltijd.  En afvallen dat je deed, niet normaal zo snel ging dat. Maar Herbal life is niet goedkoop. Je bent per persoon snel €200,- per maand kwijt, en dit terwijl het niet meer is dan een eiwitshake, die je tegenwoordig in vele soorten en merken hebt.

 

Welke eiwitshakes zijn het beste?

Daarnaast zijn eiwitshakes ook zo in trek omdat je er mee kan afvallen, maar er ook spieren mee kan opbouwen wanneer je aan fitness en krachttraining doet. Het is namelijk goed voor spierherstel en spieropbouw. De grap van deze shakes is dat het eigenlijk ene bijproduct is van zuivel producten zoals melk. Het zijn pure eiwitten die vroeger gewoon werden weggegooid. Het is net als dat visolie ook een bijproduct is van vis verwerking en dat deze nu in de vorm van dure pillen worden verkocht. Slimme ondernemers die hier gebruik van maken dus.

 

Omdat er zoveel eiwitshakes te krijgen zijn, rijst als snel de vraag wat is de beste eiwitshake? Daarom wil ik je hieronder een klein lijstje geven van shakes waar ik zelf goede ervaring mee heb en die een goede prijs kwaliteit verhouding hebben.

Schudden maar! Eiwitshakes zijn hot!

1. FitChef.

Misschien wel een van de bekendste receptenboek met o.a. eiwitshakes die ons land rijk is.  Daarnaast is FitChef goed geprijsd.  Het is niet voor niets al twee jaar op een rij het best verkochte product in natuur en gezondheidswinkels. Zo heeft FitChef van Mark van Oosterwijck maar 79 Kcal per eiwitshake, geen toegevoegde suikers en zitten er belangrijke stoffen zoals chroom, choline, groene thee en L-carnitine in.

 

2. Body & Fit.

Body & Fit heeft een van de beste eiwitshake assortimenten van Nederland, een voorbeeld van de Body & Fit shakes is de Whey Perfection, deze shake is qua smaak, kwaliteit en prijs bijna onverslaanbaar, je vind hierin de beste en zuiverste kwaliteit eiwitten, deze zogenaamde “cold processed” eiwitten zijn snel opneembaar en perfect voor het herstal van je spieren na een goede work-out. Zo bestel je al een pot Whey Perfection van 2270 gram voor € 34,90. Je kunt vervolgens kiezen uit 19 smaken en krijgt er ene gratis shakebeker bij. Daarnaast is Body & Fit een complete webshop als het aankomt op fitness en sport.

 

3. Bodylab.

De producten van Bodylab kom je vaak in sportscholen en fitnesscentra tegen, waar ze deze ook verkopen. Op de webshop van Bodylab, kun je net als bij Body & Fit zo,n beetje alles vinden op het gebied van voeding en sport. Bodylab verkoopt ook eiwitshakes van hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Zo is de 2 kilo pot Whey Protein voor 29,90 te bestellen, echter zitten hier wel iets minder eiwitten in en meer koolhydraten dan in die van Body & Fit.

 

Natuurlijk zijn dit soort producten net als elk ander voedingsproduct erg persoonlijk. Wat is goed en lekker daar kan jij heel anders over denken. Dit artikel is bedoeld voor mensen die interesse hebben in het gebruiken van proteineshakes, en eiwitten. Wanneer je opzoek bent naar een shake, maar nog niet de verschillen weet en welke shakes nou echt goed zijn.